IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti ( ‘Izjava’) odnosi se na licu mjesta www.neyes.hr, poddomene vrijednost (u daljnjem tekstu: web stranica).

Opće informacije o web-stranici

Vlasnik web stranice je slovensko poduzeće:

Arlen d.o.o.

Letoviška pot 12,

SI-6000 Koper

Izjava se odnosi na web stranice www.neyes.hr poddomene vrijednosti. Korištenjem ove web stranice suglasni ste da tvrtka Arlen L.L.C. držimo i obradu podataka na način koji su navedeni u sljedećim izjavama.

Koji se podaci prikupljaju na web stranici

 

Prikupljanje osobnih podataka

Na web stranici www.neyes.hr, prikupljaju putem kontakt forme za slanje potražnje ili pitanja na web stranicama, sljedeće osobne podatke:

  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Telefonski broj (po izboru)

Zbirka tehničkih podataka

Kroz praćenje alat za web analitiku, to je statistika o upotrebi web stranice, svakako strani www.neyes.hr provjeriti automatski prikupiti neke informacije o hardveru i softveru na računalu. Ove informacije mogu sadržavati: Vašu IP adresu, vrstu web preglednika, vrijeme posjeta i adresa web stranica koje ste posjetili naše stranice i slično. Te se informacije koriste isključivo za praćenje statistike posjeta i korištenja web strani www.neyes.hr jer je tako lako prilagoditi vašim željama.

Web kolačiće (cookies)
Web cookies, često stranca koji se nazivaju Kolačići su posebne tekstualne datoteke koje poslužitelji automatski preuzeti na svoje računalo u web-pregledniku. Tekstualne datoteke ne sadrže nikakve podatke o svom identitetu. Isključivo služi svrsi da server zna da ste već na našoj web stranici. To se može iskoristiti za podizanje kvalitete korisničko iskustvo (profil za prilagodbu web stranice posjetitelja).

Standardne postavke Većina web preglednika automatski omogućiti kolačiće na vašem računalu. Ako ne želite da se kolačići automatski se preuzimaju na računalo, ili ako želite da vaš preglednik upozoriti, možete odrediti sigurnosne postavke u vašem web pregledniku.

Web stranica automatski preuzima web kolačića u skladu sa Zakonom o elektroničkim komunikacijama. Pročitajte više o web kolačića na web stranici www.neyes.hr i samim postavkama za preuzimanje web kolačića od svojih želji. Klikni ovdje.

Tko i kako možete koristiti svoje osobne podatke

Vaši osobni podaci prikupljeni na web stranici, prikupljaju se isključivo u svrhu obavljanja svoje djelatnosti i poboljšati našu ponudu i web stranice u smjeru kvalitetnije i više optimalan rad samo ovaj ili pružanje usluga na zahtjev. Slanjem poruka također se slažete s činjenicom da su podaci mogu se koristiti za sljedeće (unutarnje) svrhe:

  • istraživanje tržišta (za interne potrebe),
  • informacije o promjenama koje se odnose naše proizvode, usluge, web stranice, …
  • Vaši osobni podaci mogu biti procesuirani od strane djelatnika koji su odgovorni za provedbu bilo koje od gore navedenih aktivnosti.

Kako bi zaštitili svoje osobne podatke

Zalažemo se da Vaši osobni podaci pohranjeni i zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i etičkim načelima. Vaši osobni podaci će se obrađivati isključivo za interne svrhe i bez vašeg pristanka neće biti dan na uvid trećim osobama.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke, a možete zatražiti brisanje

Vaši osobni podaci se čuvaju za 10 godina.

Bilo kada možete zatražiti da se brišu informacije iz naše baze podataka. Na taj način, obratite se sljedeće podatke:

Arlen d.o.o.

Letoviška pot 12,

SI-6000 Koper.

M: +386 40 880 820

E: info@arlen.pro

Izjava je zadnji put izmijenjena: 3.12.2015