NOVOSTI

Ekskluzivna premiera:

NEYES Brows predstavlja šablonu za obrve po mjeri

Razvojem inovativne, individualne šablone za obrve oblikovane po mjeri za svakog klijenta, tvrtka NEYES Brows ponovno donosi revoluciju u području kozmetike.

Tvrtka NEYES Brows ekskluzivno predstavlja revolucionarni i inovativni kozmetički dodatak za oblikovanje savršenih obrva – patentiranu šablonu za oblikovanje obrva po mjeri.

Sa ovom šablonom ručno izrađenom za svakog klijenta oblikovanje savršenih obrva od sada je moguće i kod kuće – i to brzo i jednostavno.

»Ideja o razvoju šablone s kojom će klijentice moći održavati oblik svojih obrva rođena je uslijed zahtjeva mnogobrojnih žena koje se za savršen izgled svakodnevno trebaju nositi sa zahtjevnim oblikovanjem obrva«, rekao je beauty stručnjak te osnivač i glavni direktor tvrtke NEYES Brows, Günter Krause. »Željeli smo realizirati novo profesionalno rješenje za uporabu kod kuće koji bi našim klijenticama ne samo olakšao svakodnevnu rutinu nego i omogućio veću fleksibilnost i različite stilove u odnosu na njihov prirodni svakodnevni oblik obrva kojeg pruža trajna šminka. Novom šablonom moguće je u svakom trenutku promijeniti i prilagoditi oblik obrva.«

Jedinstven i profesionalni postupak izrade šablone za oblikovanje obrva po mjeri trenutno se izvodi samo u odabranim certificiranim NEYES Brows kozmetičkim salonima – riječ je o jedinstvenoj i ekskluzivnoj prilici.

Izdelava šablone Neyes Brows

 

Uporaba šablone Neyes Brows

 

Korak 1

Kod profesionalnog tretmana potrebno je najprije odrediti idealan oblik obrva koje potom treba održavati. Slijedi izrađivanje i fiksiranje šablone ergonomskim remenom koji jamči savršeno prijanjanje.

 

Korak 2

Konture idealnog završnog oblika obrva se potom prenose na šablonu i koriste kao osnova za izradu šablone po mjeri neposredno nakon tretmana NEYES Brows.

 

Korak 3

Pred klijentom se iz šablone izrezuje precizna kopija kontura obrva.

 

Korak 4

Oblik obrva moguće je održavati bojanjem s 10 nijansi boja za obrve palete NEYES Brows i učvršćivanjem profesionalnim gelom.

 

Korak 5

Oblik obrva moguće je održavati bojanjem s 10 nijansi boja za obrve palete NEYES Brows i učvršćivanjem profesionalnim gelom.

 

Zavidni rezultati:

Savršeno definirane i oblikovane obrve koje se ne razmazuju. Brzo i jednostavno u udobnosti vašega doma. Svako jutro.