ŠTO JE NEYES BROWS

Metodu Neyes Brows razvio je g. Günter Krause, jedan od vodećih njemačkih stručnjaka u području kozmetike prisutan u branši već više od 25 godina.

Mi u Neyesu oblikujemo PRIRODNE obrve.

Riječ je o vrlo preciznom i egzaktnom postupku koji ima za cilj obnovu i njegu prirodnih obrva koje bi savršeno odgovarale crtama lica i željama klijenta.

Riječ je o neinvazivnoj metodi: klijent neposredno nakon tretmana bez ikakvih poteškoća smije nastavi obavljati svoje dnevne obaveze, čak i otići na posao, …

Specifičnost postupka Neyes Brows jest i personalizirani pristup: ne koriste se unaprijed izrađene šablone nego se mjerenje obavlja za svakog klijenta ponaosob a ovisno o dobivenim parametrima izrađuje se personalizirana šablona. Tim pristupom postižemo idealan oblik obrva za svakoga.

Tijekom postupka se koriste vrhunski materijali (voskovi, boje, konci…) izrađeni isključivo za NEYES Brows tretmane.

Tijekom Neyes Brows tretmana vrši se mjerenje, tretiranje obrva bojom, voskom i koncem te po potrebi fino oblikovanje pincetom.

Kod tretiranja obrva voskom koriste se voskovi visoke kakvoće. Korišteni materijali ovise o tipu kože: primjereni su i za osobe sa osjetljivom i tankom kožom.

Prvi tretman traje približno jedan sat. U vrijeme tretmana uključeno je savjetovanje s klijentom, mjerenje obrva i određivanje odgovarajuće boje, izrada personalizirane šablone …

30 do 45 dana nakon tretmana savjetujemo korekciju obrva. Za korekciju je potrebno odvojiti 30 do 45 minuta.

Kod Neyes tretmana svaki je korak razrađen do najsitnijih detalja.

Pregledom snimke saznati ćete više pojedinosti o metodi Neyes Brows.