OBAVIJEST O UPORABI KOLAČIĆA

Poštovani!

Nalazite se na mrežnoj stranici Neyes Brows Slovenija, www.neyes.si . Mrežnom stranicom upravlja tvrtka Arlen d.o.o., Letoviška pot 12, 6000 Koper, (u nastavku Arlen). Mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu što kvalitetnijeg rada stranice, poboljšanja funkcionalnosti, optimalnog pregledavanja sadržaja, kontinuiranog unapređenja korisničkog iskustva što bez uporabe kolačića ne bi bilo moguće.

Kolačići na mrežnoj stranici tvrtke Arlen d.o.o.:

  • NISU usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi
  • NISU zlonamjerni kod ili virus
  • NISU povezani s neželjenim porukama
  • NE slijede naredbe koje šaljete tipkovnici (ne mogu očitati ili spremiti vaše zaporke)
  • namijenjeni SU isključivo radu stranice i poboljšanju njenih funkcionalnosti.

Što su točno kolačići?

Kolačići su male datoteke koje Vaš preglednik kratkoročno ili dugoročno (ovisno o kolačiću) sprema na disk prilikom posjete našoj mrežnoj stranici. Kolačići otkrivaju načine uporabe mrežne stranice što našoj stranici omogućava da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, ponudi personalizirano iskustvo i sadržaje prilikom pretraživanja te unaprijedi funkcionalnost mrežne stranice.

Kolačići nisu ništa novo: nakon svakog posjeta mrežnoj stranici pohranjuju se na vaše računalo. Novost je zakonodavstvo (EU direktiva, ZEKom-1) koje uređuje područje informiranja i suglasnosti posjetitelja mrežnih stranica za uporabu kolačića.

Kako delujejo piškotki na spletni strani podjetja Arlen d.o.o.

Kolačići se pohranjuju na vaše računalo i čuvaju identifikacijske zapise prethodnih posjeta mrežnoj stranici odnosno anonimne statističke podatke posjetitelja: ti podaci ne dopuštaju identifikaciju ili prepoznavanje posjetitelja nego bilježe parametre kao što su vrijeme i trajanje posjete ako se radi o novom posjetitelju ili ponovnom pristupu postojećeg posjetitelja.

Kolačiće je uvijek moguće izbrisati sa vaših uređaja.

Postavke kolačića možete podesiti i sami u svom pregledniku tako da podesite razinu zaštite i na taj način ograničite ili onemogućite pohranjivanje kolačića na vaše računalo. Kolačiće možete izbrisati sami u bilo kojem trenutku.
Kolačići na mrežnoj stranici tvrtke Arlen d.o.o. koriste se za

  • optimalan rad mrežne stranice i njenih funkcionalnosti.
  • poboljšanje korisničkog iskustva posjetitelja.
  • mrežnu analitičku obradu.
  • funkcioniranje priključaka koji povezuju stranicu sa internetskim portalima i društvenim mrežama.

Mrežna stranica tvrtke Arlen d.o.o. koristi dolje navedene kolačiće ali i kolačiće koji se kreiraju ovisno o aktivnostima posjetitelja na mreži (korištenje društvenih mreža, korištenje webmaila i sl.) i nisu izravno povezani sa samom mrežnom stranicom.

Prihvaćanje kolačića omogućuje optimalan rad mrežne stranice. Bez kolačića mrežna stranica i njene funkcionalnosti ne bi optimalno radile. Narušio bi se ugled i reputacija mrežne stranice i posljedično tome tvrtke Arlen d.o.o. te prouzročila poslovna štetu.

Svim posjetiteljima koji omoguće korištenje kolačića unaprijed se zahvaljujemo.

Želimo vam ugodan dan!

Arlen d.o.o.